Levering & Verzending | Levering Volgende Dag | H&M NL (2024)

Vanwege de vele bestellingen is er een vertraging in de standaard levertijd ontstaan. Onze excuses voor het eventuele ongemak.De actuele levertijd wordt getoond tijdens het afrekenen.

  • Levertijd

    Voor onze standaard levering hebben wij een leveringstijd van 2-5 werkdagen nadat je de bestelbevestiging hebt ontvangen. Tijdens drukke periodes kunnen er langere levertijden zijn maar we zullen deze altijd weergeven bij het afrekenen en op je bestelbevestiging. In Nederland kan je bestelling door verschillende koeriers worden geleverd en geretourneerd, voor meer informatie over onze koeriers, klik hier.

    Leveringsvoorwaarden

    Alleen personen van 18 jaar of ouder, die niet onder curatele staan, niet namens een bedrijf handelen maar als particuliere consument, met een woonadres in Nederland (met uitzondering van de BES-eilanden) kunnen een bestelling plaatsen. Bestellingen die worden betaald met iDeal kunnen vanaf 16 jaar worden geplaatst.

    Wij registreren en verwerken bestellingen zorgvuldig en streven ernaar om je bestellingen af te leveren op een woonadres of ophaalpunt in Nederland met de door jou gekozen bezorgmethode. Het is niet mogelijk om bestellingen te leveren op de BES-eilanden.

    Vanwege transportrestricties kunnen sommige cosmetische artikelen alleen worden afgeleverd op woonadressen, klik hier voor meer informatie.

    Verse bloemen en planten van onze externe partner kunnen niet op Texel, Terschelling, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog geleverd worden.

    Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

    Algemene informatie over koeriers

    H&M werkt samen met een aantal koeriers in Nederland, hieronder zie je meer informatie over deze koeriers:

    • DHL
    • Cycloon -bezorgingen vinden plaats in de avond
    • Budbee -bezorging alleen via pakjesautomaat

    Voor meer informatie omtrent leveringen en retourneren met een lagere milieu-impact met deze koeriers, klikhier.

  • Je ontvangt van ons een e-mail met het onderwerp ‘Je bestelling werd verstuurd’ zodra je pakket vanuit ons magazijn is verzonden. In deze verzendbevestiging met de leveringsinformatie vind je ook de link waarmee je jouw pakket kunt volgen. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de trackinginformatie zichtbaar is op de pagina.

    Je kunt je pakket ook volgen onder "Mijn account / Mijn bestellingen" door op de bestelling te klikken waarop je wacht. Als de status van de bestelling "Verzonden" zegt, kun je in de bestelgegevens klikken op "Deze bestelling volgen".

    Onze standaard levertijd is 3-5 werkdagen, maar het kan soms iets langer duren en wij willen dan ook graag de koerier de kans geven om het pakket alsnog bij jou te bezorgen. Indien je geen updates ziet in de Track & Trace gedurende 10 dagen, neem dan contact op met de klantenservice.

    Mijn bestelling is opgesplitst in meerdere pakketten, hoe kan ik deze volgen?

    Ben je aan het wachten op het volgende deel van je bestelling, maar de tracking in je account klopt niet? Dan is de kans groot dat je volgende pakket nog in ons magazijn is en er nog geen nieuwe tracking link is.

    Heb je de bestelling niet compleet binnen na 14 dagen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we samen kunnen kijken naar een gepaste oplossing.

  • Omdat we snel beginnen met het verwerken van je bestelling, kunnen we na de bevestiging geen veranderingen meer aanbrengen. Ook het afleveradres en de verzendoptie kunnen niet meer worden gewijzigd.

    Mogelijk kun je je bestelling nog annuleren en eventueel een nieuwe bestelling plaatsen. Na de bestelbevestiging hebben we namelijk een korte respijtperiode nadat de bestelbevestiging is verstuurd. Om te weten of dit mogelijk is ga je naar 'Mijn account' en bekijk je jouw online bestellingen onder 'Mijn aankopen'. Als de knop 'Bestelling annuleren' zichtbaar is, kun je deze optie selecteren om je bestelling te annuleren. Als deze knop niet zichtbaar is, is het te laat om te annuleren omdat je bestelling al verwerkt wordt.

    Mocht het nodig zijn, vind jehierinformatie over retouropties.Als je jouw pakket niet kunt ophalen op het opgegeven afhaalpunt, wordt het automatisch naar ons teruggestuurd.

  • Wij zijn blij dat wij je een grote collectie fashion en een breed assortiment cosmetica kunnen aanbieden. Een deel van onze cosmetica bevat echter ontvlambare substanties waarvoor speciale transportrestricties gelden. Bijv. nagellak, een aantal parfums, nagellakremovers en spuitbussen onder druk.

    Klik hier

    voor meer informatie.

LEVERINGSOPTIES

Artikelen van andere H&M merken (Monki, Weekday, Arket, & Other Stories) en andere externe HOME-merken kunnen in afzonderlijke pakketten en door verschillende koeriers worden geleverd. Er worden hiervoor geen extra kosten berekend.

  • Standaard thuislevering 2-5 werkdagen(€3,99 of gratis bij bestellingen vanaf€29,99voor members, gratis voor Plus members).

    Je pakket wordt binnen 2-5werkdagen geleverd bij jou thuis. De leveringskosten bedragen € 3,99, of gratis voor bestellingen boven de € 29,99 voor leden. Verzending is gratis voor Plus Members.
    We leveren van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 - 22.00 uur (Cycloon) of door DHL van maandag tot en met zaterdag, behalve op feestdagen.
    Bij het afrekenen van je bestelling kun je het afleveradres wijzigen, of een nieuw adres invoeren.

    Standaardlevering op een ophaalpunt 2-5 werkdagen (€3,99 of gratis bijbestellingen vanaf €29,99voor members, gratis voor Plus members).

    Je pakket wordt binnen 2-5werkdagen geleverd op een ophaalpunt.
    Wij leveren op maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen.

    Standaardlevering in een pakjesautomaat 2-5 werkdagen (€3,99 of gratis bijbestellingen vanaf€29,99voor members, gratis voor Plus members).

    We bezorgen je bestelling binnen de 2-5werkdagen. De leveringskosten bedragen €3,99, of gratis voor bestellingen boven de €29,99 voor leden. Verzending is gratis voor Plus Members.
    We leveren van maandag tot en met zaterdag, behalve op feestdagen. Indien je pakje te groot is voor de pakjesautomaat, wordt het geleverd op je thuisadres. Je zult hierover geïnformeerd worden via de Track & Trace.

    Ophalen in de winkel Click & Collect 2-5 werkdagen(€3,99 of gratis bijbestellingen vanaf €29,99voor members, gratis voor Plus members).Wij bieden Click & Collect in geselecteerde winkels in Nederland aan. Kies tijdens het afrekenen voor "Ophalen in de winkel". Wij sturen een bevestiging per SMS en e-mail, zodra je het pakket kunt ophalen. Jouw pakket wordt binnen 2-5werkdagen aan de geselecteerde winkel geleverd, van maandag tot en met zaterdag. Je hebt 7 dagen de tijd om je pakket op te halen, vanaf de datum dat het aan de H&M-winkel wordt geleverd. In onze winkels die Budbee lockers aanbieden, blijft je pakket 7 dagen in de locker beschikbaar. Vergeet niet om je ID en ophaalcode mee te nemen, omdat wij het pakket anders niet mee kunnen geven.Als je iemand anders jouw pakket laat ophalen, moet diegene jouw ID, hun eigen ID én de ophaalcode meenemen.Wij bieden Click & Collect aan in winkels in verschillende steden. Je vindt de specifieke winkels door je postcode of woonplaats in te voeren na het selecteren van Click & Collect tijdens het afrekenen.

  • Voor onsextern HOME assortimentbieden wij enkel standaardlevering aan bij jou thuis, of op een afhaalpunt. Dit is afhankelijk van door welke koerier jouw bestelling wordt geleverd. Indien je hebt gekozen voor thuislevering en de gekozen koerier levert enkel op afhaalpunten, zal je pakket automatisch naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt worden gebracht. Dit wordt dan vermeld in je trackinglink. Grotere bestellingen kunnen door de partnerkoerier worden geüpgraded naar thuisbezorging. Ook dit wordt dan vermeld in je trackinglink.

    Daarnaast kunnen verse bloemen en planten van onze externe partner niet bezorgd worden op Texel, Terschelling, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog.

    Let op:
    Voor leveringen verzonden via een van onze externe HOME aanbieders gelden extra bezorgkosten van €3,99 per aanbieder, uitgezonderd Poster & Frame, Postery, New Mags, Plant in a Box, Beards & Daisies, Kikadu em Sorun. Deze leveringskosten zijn niet in mindering te brengen met gratis verzendingsvouchers of Membership leveringsvoorwaarden.

    Voor grotere producten van de aanbieders De Eekhoorn, Venture Design, Svanefors, Benuta, Lorena Canals en Flair Rugs geldt een toeslag van €29,99 per aanbieder.

  • Voor onzeandere merken in de H&M groep; Monki, Weekday, COS, ARKET, & Other Stories,bieden we standaard levering aan bij een afhaalpunt en standaard thuislevering met DHL of Budbee. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht via de trackinglink.

Levering & Verzending | Levering Volgende Dag | H&M NL (2024)
Top Articles
2024 PGA Championship leaderboard, winner: Xander Schauffele breaks through to claim first career major
2024 PGA Championship Round 2: Tiger Woods misses cut, Xander Schauffele leads
Ffxiv Act Plugin
Woodward Avenue (M-1) - Automotive Heritage Trail - National Scenic Byway Foundation
Compare Foods Wilson Nc
Danielle Moodie-Mills Net Worth
Nehemiah 4:1–23
Citibank Branch Locations In Orlando Florida
News - Rachel Stevens at RachelStevens.com
Insidious 5 Showtimes Near Cinemark Tinseltown 290 And Xd
Evil Dead Rise Showtimes Near Massena Movieplex
Flights to Miami (MIA)
City Of Spokane Code Enforcement
Wmlink/Sspr
litter - tłumaczenie słowa – słownik angielsko-polski Ling.pl
Rhinotimes
Nashville Predators Wiki
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Elemental Showtimes Near Cinemark Flint West 14
Vrachtwagens in Nederland kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL
Cocaine Bear Showtimes Near Regal Opry Mills
Traveling Merchants Tack Diablo 4
Jc Green Obits
SOGo Groupware - Rechenzentrum Universität Osnabrück
Dell 22 FHD-Computermonitor – E2222H | Dell Deutschland
Kqelwaob
Srjc.book Store
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Home Auctions - Real Estate Auctions
South Florida residents must earn more than $100,000 to avoid being 'rent burdened'
Spy School Secrets - Canada's History
Breckie Hill Fapello
Amici Pizza Los Alamitos
Greater Keene Men's Softball
Shih Tzu dogs for sale in Ireland
Ursula Creed Datasheet
Wattengel Funeral Home Meadow Drive
Banana Republic Rewards Login
Insideaveritt/Myportal
Craigslist Tulsa Ok Farm And Garden
Anhedönia Last Name Origin
10 Rarest and Most Valuable Milk Glass Pieces: Value Guide
California Craigslist Cars For Sale By Owner
Comanche Or Crow Crossword Clue
Bmp 202 Blue Round Pill
Contico Tuff Box Replacement Locks
Sam's Club Gas Price Sioux City
Rheumatoid Arthritis Statpearls
Mail2World Sign Up
Sleep Outfitters Springhurst
Craigslist Cars And Trucks For Sale By Owner Indianapolis
Costco Tire Promo Code Michelin 2022
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6061

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.